Jarmon Pienois Ralli

Jarmon pienois ralli ajettiin Lohjan seudulla 18.10.2014.

Kilpailu oli alue 8 aluemestaruuskilpailu.

Mukaan ilmoittautui 103 autokuntaa joista reitille starttasi 101 ja maaliin jaksoi 83.

Keskeytysprosentti jäi alle 18 eli maalissa nähtiin suhteellisen paljon iloisia kilpailijoita.

 

Kuvia kilpailusta löytyy mm. täältä. Kuvaajana Jyrki Kujala.

 

Reitillä oli 3 erikoiskoetta yhteensä n. 20 km. ja kokonaisuudessaan reitillä oli mittaa n. 85 kilometriä. Lisäksi löytyi 1 tankkauspaikka ja 1 huoltomahdollisuus reitin varrelta.

 

Kilpailun keskuspaikkana toimi Tanssi- ja Huvikeskus Tanhuhovi.

 

Reittikartat tulivat myyntiin kilpailupäivän aamuna kello 10.00. hintaan 5€ sisältäen yhden hengen pääsylipun erikoiskokeille. Myyntipaikkoina Tanssi- ja Huvikeskus Tanhuhovi Hankoniementie 50 Lohja ja Motonet Lohjanharjuntie 758 Lohja.

 

Enää ei kaipailla kisapäivälle mm. kilpailukeskukseen henkilökuntaa, liikenteenohjaukseen, eikä AT-asemille, kilpailukeskuksen rakentamiseen, eikä karttojen myyntiin (2 paikkaa) ym. Älä ota yhteyttä Raunoon 0400-488879.

 

Mainontaa ja juttua kilpailusta löytyi mm. Hanaa-lehden numerosta 12/14 ja Kaasujalka-lehden uusimmasta numerosta. Ja Länsi-Uusimaa lehdestä kilpailua edeltävän perjantain numerosta.

 

Reittikin oli pariin kertaan turvatarkkailtu ja turvatarkkailijakin myös kertaalleen vaihdettu.  Ilmoittautuminen päättyi 7.10. kello 20.00. Ilmoittautuneiden lista on julkaistu 10.10. kitissä.

 

 Kilpailijainfo on ladattavissa tästä.  Ja kilpailupäivän opastekartan ykkösversio tästä. edelleen.

 

 

Alavalikko